Aanlevervoorwaarden

Acceptatie- en verkoopvoorwaarden

Alle verontreinigingen in combinatie met staal, met uitzondering van licht radioactief materiaal (NORM), gevaarlijke en niet gevaarlijke, kunnen worden verwerkt in de installatie van PMC. De mogelijke verontreinigingen betreffen onder andere ook zeer Zorgwekkende Stoffen (ZZS). PMC hanteert aanleverwoorden voor alle vormen van staalschroot. De algemene acceptatie- en verkoopvoorwaarden zijn hieronder in te zien en/of te downloaden.

LET OP PRIJSCORRECTIE DOOR ENERGIETOESLAG!

In ons recyclingproces worden wij hard geraakt door de extreem hoge energietarieven. In 2021 zijn de prijzen van elektriciteit 聽met meer dan 300% gestegen en de gasprijzen met meer dan 400%. Deze enorme prijsstijgingen hebben wij tot nog toe niet verwerkt in onze tarieven. Echter, het niveau van de prijzen blijft zeer hoog (elektriciteit) of stijgt nog verder tot ongekende hoogte (gas). Daardoor zijn ten opzichte van januari jl. zijn de energieprijzen in onze kostprijs nog verder gestegen met meer dan 50%.

Door deze situatie zijn wij nu helaas genoodzaakt om tijdelijk onze gate-fee met een energie correctie hierop aan te passen. Zo kan de continu茂teit van de verwerking van uw gecontamineerd staalschroot gewaarborgd blijven.

Concreet betekent dit dat wij met ingang van聽01-05-2022聽op onze gate-fee tarieven een energie-correctie zullen moeten doorvoeren van聽鈧 100,00 per ton.


LET OP! Beperkingen in lossen i.v.m. klemtechniek container